«Καλύτερα τη Μπάγερν στο μπάσκετ παρά στο ποδόσφαιρο»

Αναλυτικά τόνισε: «Μετά το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και τη σημαντική νίκη μας επί τη Γαλατά, έχουμε το παιχνίδι με την Μπάγερν. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η Μπάγερν δεν είναι μόνο αήττητη στην Euroleague αλλά και στο γερμανικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες και ο προπονητής της έχουν δυνατά πνευματικά χαρακτηριστικά!

Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Ο προπονητής της Μπάγερν, ο κόουτς Πέσιτς, είναι καταξιωμένος και πολύ έμπειρος.

Αρέσκεται να τρέχει στο γήπεδο και να βγάζει από τον κάθε παίκτη ό,τι έχει. Περιμένουμε ένα δύσκολο απόγευμα. Εμείς είμαστε όλο και καλύτεροι. Κάναμε σε 27 ώρες τρεις δυνατές προπονήσεις! Ο Μπέγκιτς έβγαλε όλη την προπόνηση, δυστυχώς ο Πέτγουεϊ τραυματίστηκε. Θα δοκιμάσει το πρωί και αν νιώσει καλά, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να παίξει”.

Η Μπάγερν είναι μία πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα. Έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Μαζί με 2-3 συλλόγους στην Ευρώπη, έχουν κοινή διοίκηση με το ποδόσφαιρο και αυτό τους δίνει μεγάλο μπάτζετ! Άποψη μου είναι ότι θα διεκδικήσει και τίτλους στην Euroleague τα επόμενα χρόνια. Τα αποτελέσματα της δεν είναι ενδεικτικά, αλλά πρέπει να σεβόμαστε μία ομάδα που κερδίζει, όπως τη Ζiέλονα Γκόρα και τη Σιένα. Έχουν πάρει πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Μπράουν, ο Ντιλέινι, οι τέσσερις παίκτες από την Άλμπα. Προφανώς είναι καλύτερα που ο Ολυμπιακός την αντιμετωπίζει στο μπάσκετ, απ΄ό,τι στο ποδόσφαιρο”.

Με τον τρόπο που παίζουμε, θα έχουμε φθορά στα φάουλ. Έχουμε 6 ψηλούς στην 12άδα. Στα παιχνίδια που έλειπε ο Μπέγκιτς αντιμετωπίσαμε προβλήματα από φθορά στα φάουλ. Αλλά από την άλλη δεν είναι εγωιστές οι παίκτες μας για να μην κάνουν φάουλ και να μένουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο παρκέ! Είμαι πολύ ήρεμος με τις προσθήκες των παικτών που έχουμε κάνει. Βλέπω και τον Ντάνστον πως δουλεύει στην προπόνηση και είμαι ευχαριστημένος».

Keywords
Τυχαία Θέματα