Κάλεσμα –και- στους πρώην

«Ενόψει του συνεδρίου και μέσα στο πολιτικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί, δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε στελέχη σημαντικά, αδρανή», είπε, πραγματοποιώντας άνοιγμα με τη δήλωσή του ότι κανονικά θα έπρεπε να είναι και μέλη της Γραμματείας της ΚΟΕΣ, κάτι που όμως δεν μπορούσε να γίνει «για λόγους που είχαν σχέση με τα λειτουργικά μεγέθη». Ωστόσο, ανέφερε ότι θα πρέπει να διαμορφωθεί μια δομή η οποία να λειτουργεί από μόνη της…

Αναφερόμενος σε αυτή καθαυτή τη συνάντηση, υποστήριξε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για πολιτική συζήτηση «για το ποια είναι η στρατηγική μας, πού πηγαίνει η κυβέρνηση,

τι γίνεται με τη χώρα, τι είναι αυτή η ιστορία με τη λίστα και πως εξελίσσεται, και τι κρύβεται πίσω από αυτό» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για «επιτομή επάλληλων στρωμάτων προβλημάτων, σκευωριών, συνωμοσιών».

Δίνοντας τόνο αισιοδοξίας για το κόμμα, υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ μέσα από τα μέτωπα μπορεί να ανασυγκροτηθεί», περιγράφοντας καθαρό μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή.

Παράλληλα, επιχείρησε άνοιγμα και στις άλλες κινήσεις της Κεντροαριστεράς. «Έχουμε να μιλήσουμε για το Φόρουμ για την Κεντροαριστερά, για τις Κινήσεις, τη σχέση του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ, το πώς βλέπουμε το ρόλο του ΠΑΣΟΚ μέσα στην ευρύτερη δημοκρατική Παράταξη, την ευρύτερη Κεντροαριστερά», είπε, μεταξύ πολλών άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα