Κάλεσαν 65χρονο να υπηρετήσει στο στρατό

Τον είχαν καταχωρημένο στους ανυπότακτους και μέσω της ειδοποίησης τον καλούσαν να παρουσιαστεί για να υπηρετήσει τη θητεία του διότι διαφορετικά κινδυνεύει με κυρώσεις! Παρεμπιπτόντως, ο 65χρονος υπηρέτησε κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα τη θητεία του την περίοδο της Χούντας στην Ελλάδα και απολύθηκε με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού.

Σύμφωνα με το Βολιώτικο site taxydromos.gr, ο 65χρονος αρχικά νόμιζε ότι κάποιος του έκανε φάρσα, γρήγορα όμως συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο

για επίσημο έγγραφο των υπηρεσιών του στρατού, σύμφωνα με το οποίο κρίθηκε από το Δικαστήριο που συγκροτήθηκε στο Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, ανυπότακτος, αφού κρίθηκε ένοχος ως κατηγορούμενος ανυποταξίας και μάλιστα σε καιρό γενικής επιστράτευσης, και έπρεπε να παρουσιαστεί επειγόντως σε Μονάδα για να υπηρετήσει τη θητεία του.

Το λάθος εντοπίστηκε γρήγορα, αφού όπως αποκαλύφτηκε η συγκεκριμένη έγγραφη ειδοποίηση απευθύνονταν σε άνδρα με το ίδιο επίθετο αλλά διαφορετικό μητρώνυμο.

Όσο για τους υπαλλήλους της Στρατολογίας στη Λάρισα, αυτοί ενημέρωσαν τον ανυποψίαστο 65χρονο ότι το λάθος θα διορθωθεί και τον καθησύχασαν ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα