«Κακόγουστος ο Διαμαντόπουλος»

17:58 9/1/2014 - Πηγή: Matrix24

Πριν καν κοπάσουν τα σχόλια και ο εκνευρισμός για τα όσα… είπε περί «συμπαθούντων» την τρομοκρατία, ο βουλευτής χαρακτήρισε «κακόγουστο» τον συνάδελφό του, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, γνωστό και ως «παπα-Σούρα».

Παρότι η Κουμουνδούρου είχε διαμηνύσει από προχθές σε όλους (του Διαμαντόπουλου συμπεριλαμβανομένου) ότι το θέμα είναι λήξαν, ο Τατσόπουλος επανήλθε, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ».

«Είναι κακόγουστος. Τρομερά κακόγουστος. Αλλά, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δεν διασκεδάζω με τον τρόπο του, διότι ήταν ένα κακόγουστο καρναβάλι.

Δεν ήταν όαση ομορφιάς. Έκανε ένα απλοϊκό σόου, ένα νούμερο και το πήραν τώρα και από εκεί ξεκινά η χρήση του λαϊκισμού», τόνισε για τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο ο Τατσόπουλος, προσθέτοντας: «Ξεκίνησαν επειδή είναι βουλευτής, αλλά αυτός ένιωθε καρναβαλιστής. Αν ήμασταν μια αξιακή κοινωνία, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Θα ήταν καρναβαλιστής. Αλλά πρώτον, ασχολούμαστε με αυτό το περιστατικό επειδή είναι βουλευτής. Και δεύτερον, επειδή είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τίποτε άλλο».

Σημειωτέον, πάντως, ότι ήδη από χθες, ο Διαμαντόπουλος δεν είχε κρύψει τη δυσφορία του για τις δηλώσεις Τατσόπουλου, επισημαίνοντας με έμφαση στο facebook: «Είχα πει παλιότερα πως πρόκειται για μαλ@κ@ ή προβοκάτορα, είχα φτάσει να τείνω προς το δεύτερο, μετά και από το αποψινό (σ.σ. τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις Τατσόπουλου στον ΣΚΑΪ) είμαι σίγουρος για το δεύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα