Και Τσιώλης και Τζιόλης στην ΑΕΚ

07:21 1/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Το μαρτύριο της Γ' Εθνικής λαμβάνει τέλος και στην ΑΕΚ βρίσκεται σε εξέλιξη ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν και της Football League. Μάλιστα, αυτός κοντεύει να ολοκληρωθεί με την πρόσληψη νέου προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια τη σεζόν 2015-16. Ποιος θα είναι αυτός; Φαβορί τούτη τη στιγμή είναι ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος έχει δεχθεί κρούση, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα, ενώ

ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει σε μεγάλη εκτίμηση και τον πρώην τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Χριστόπουλου, που εδώ και κάμποσο καιρό είναι ελεύθερος.

Το δεδομένο είναι ότι η ΑΕΚ φαίνεται πως δεν θα πορευτεί με τον Τραϊανό Δέλλα στη δεύτερη κατηγορία και θα προτιμηθεί η λύση ενός έμπειρου τεχνικού που ξέρει τα... δύσκολα μονοπάτια της Football League. Αυτός είναι σίγουρο πως θα είναι Έλληνας που θα γνωρίζει την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και τις δυσκολίες που έχει η Β' Εθνική.

Παράλληλα, ο Μελισσανίδης θέλει έναν προπονητή που θα προετοιμάσει την ΑΕΚ της μεγάλης κατηγορίας. Ουσιαστικά ο προπονητής που θα έρθει από το καλοκαίρι θα είναι αυτός που θα χτίσει σιγά-σιγά την ομάδα που θα δούμε όταν ανέβει η ΑΕΚ στη Super League και θα αποτελείται από νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αλλά και έμπειρους όπως ο Κώστας Κατσουράνης ή ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Για τον δεύτερο, δεν υπάρχει καμία συμφωνία, αλλά έντονη φημολογία πως έχει δεχθεί κρούση από την ΑΕΚ όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Καϊσέρισπορ. Είναι ο παίκτης που θέλει η Ενωση για τη Football League, δηλαδή έμπειρος και ικανός να μεταφέρει στους νεότερους τις γνώσεις του και συνάμα να ηγηθεί της νέας προσπάθειας για μια νέα ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα