ΙΒΚΟΒΙΤΣ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΙΝΗΜΑ»

07:45 3/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Εμπλεος χαράς ο Ντούσαν Ιβκοβιτς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μίλησε για τη σωτηρία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό μετά από 15 χρόνια, έδειξε υπερήφανος για την εφετινή χρονιά, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο που ήρθαν οι επιτυχίες.

«Δημιουργήσαμε ένα καινούργιο κίνημα.

Νομίζω ότι δείξαμε τον τρόπο, με τον οποίο μπορεί να σωθεί το ευρωπαϊκό μπάσκετ κι αυτό δεν είναι άλλο από την επένδυση στη νεολαία. Τα μπάτζετ δεν κερδίζουν. Η ομάδα στηρίχθηκε στα δύσκολα από τη διοίκηση και συνέχισε να βελτιώνεται ακόμα και μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, αφού φτάσαμε να έχουμε μέσο όρο 80 πόντων στους τελικούς», είπε αρχικά ο πρωτομάστορας των ερυθρόλευκων τίτλων.

Αναφορικά με την παραμονή του στο τιμόνι της ομάδας, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είπε: «Δεν είναι ώρα να πω αν θα μείνω ή όχι. Το συμβόλαιό μου τελείωσε. Θα συζητήσω με τη διοίκηση όταν έρθει η ώρα».

Τέλος, η αφιέρωσή του Ντούντα: «Αφιερώνω τον τίτλο στην οικογένεια του Δημήτρη Μητροπάνου, ο οποίος ήταν μεγάλος φίλος και μεγάλος Ολυμπιακός. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Βασίλη Σπανούλη. Ήμασταν πολύ τυχεροί που τον είχαμε κοντά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα