ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Από τον 3ο όμιλο του Eurο 2012, οι δύο ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση στα προημιτελικά είναι η Ισπανία και η Ιταλία.  

Η Ισπανία (ως πρώτη) και η Ιταλία (ως δεύτερη) είναι οι δύο ομάδες του 3ου ομίλου που εξασφάλισαν την είσοδό τους στην επόμενη φάση του Euro 2012. Η Ισπανία νίκησε 1-0 την Κροατία και την άφησε εκτός συνέχειας, ενώ η Ιταλία επικράτησε 2-0 των… αποκλεισμένων Ιρλανδών.

Η ομάδα του Ντελ Μπόσκε χρειάστηκε το γκολ του Χεσούς Νάβας

στο 87′ για να καπαρώσει την πρώτη θέση του ομίλου, την οποία μέχρι τότε κρατούσε η Ιταλία, η οποία νίκησε με το γκολ του Κασάνο στο 35ο λεπτό και αυτό του Μπαλοτέλι στο 90ο.

Οι συνθέσεις:

Ιταλία: Μπουφόν, Αμπάτε, Μπαρτζάλι, Κιελίνι (57′ Μπονούτσι), Μπαλτζαρέτι, Πίρλο, Τιάγκο Μότα, Μαρκίζιο, Ντε Ρόσι, Κασάνο (63′ Ντιαμάντι), Ντι Νατάλε (74′ Μπαλοτέλι).

Ιρλανδία: Γκίβεν, Ο’Σέι, Ρίτσαρντ Νταν, Σεντ Λέτζερ, Γουόρντ, Γουίλαν, Άντριους, ΜακΓκίτι (65′ Λονγκ), Νταφ, Ρόμπι Κιν (Κοξ), Ντόιλ (76′ Γουόλτερς).

………………………………..

Κροατία: Πλετίκοσα, Βίντα (66′ Γέλαβιτς), Τσόρλουκα, Σίλντενφελντ, Στρίνιτς, Βουκόγεβιτς (81′ Εντουάρντο), Ράκιτιτς, Σρνα, Πράνιτς (66′ Πέρισιτς), Μόντριτς, Μάντζουκιτς.

Ισπανία: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Τσάμπι Αλόνσο, Νταβίντ Σίλβα (73′ Φάμπρεγκας), Ινιέστα, Τόρες (61′ Χεσούς Νάβας).

Keywords
Τυχαία Θέματα