ΙΣΠΑΝΙΑ: 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟ

20:40 3/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Ισπανικό δικαστήριο καταδίκασε σε 30 χρόνια φυλακή τη 45χρονη Βρετανίδα Λάιαν Σμίθ η οποία τον Μάιο του 2010 δολοφόνησε τον 11χρονο γιο της και την κόρη της, που δεν έχει κλείσει τα έξι της χρόνια σε ένα ξενοδοχείο στην τουριστική περιοχή Κόστα Μπράβα.

Η Λάιαν Σμιθ ομολόγησε στο ισπανικό δικαστήριο ότι έπνιξε το γιο της Ντάνιελ και την αδελφή του Ρεβέκκα ενώ κοιμόντουσαν στο ξενοδοχείο στο θέρετρο της βορειοανατολικής Καταλονίας Λιόρετ ντελ Μαρ.

«Πέρασαν 17 ολόκληρες ώρες, μέχρι να ειδοποιήσει το προσωπικό του ξενοδοχείου η παιδοκτόνος, για να ζητήσει από την ρεσεψιόν να καλέσει

ιατροδικαστή», αναφέρθηκε στη δίκη.

Από την πλευρά της η  υπεράσπιση εστίασε στο ότι η κατηγορούμενη δεν έχει σώας τας φρένας, άρα δεν μπορεί να συντρέξει στην περίπτωσή της καταλογισμός ποινικών ευθυνών.

Επρόκειτο για δυσλειτουργική οικογένεια καθώς ο σύντροφός της Μάρτιν Σμιθ εκδόθηκε στη Βρετανία, να αντιμετωπίσει βαρύ κατηγορητήριο «σεξουαλικών κακοποιήσεων».

Τελικά ο  Σμιθ καταδικάστηκε σε 16ετή κάθειρξη τον Μάιο 2011 για βιασμό 16χρονης και τον  Ιανουάριο που μας πέρασε βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα