Ισοπαλία στο Γεντί Κουλέ

Ο Παναθηναϊκός σκόραρε δις στη δύσκολη έδρα του ΟΦΗ, αλλά δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες και να φύγει με το διπλό. Οι Κρητικοί βρήκαν τις απαντήσεις και με τον Παπάζογλου πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα ευτύχησε να προηγηθεί

στο 9ο λεπτό με τον Τοτσέ και παρά την ισοφάριση του Κουτσιανικούλη στο 27′, βρήκε για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα τρία λεπτά αργότερα με τον Μαυρία (και τη… βοήθεια της πλάτης του Μονιάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έπαιξε φουλ επιθετικά, πίεσε τον Παναθηναϊκό και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Θανάση Παπάζογλου στο 72ο λεπτό.

Στην αντίπερα όχθη, οι «πράσινοι» δεν βρήκαν ποτέ τις απαντήσεις, δεν είχαν τον τρόπο να απειλήσουν τον ΟΦΗ (παρά μόνο στη φάση του 77′ με τον Βιτόλο) και μάλλον πρέπει να είναι ικανοποιημένοι που έφυγαν με το βαθμό.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Μονιάκης, Ζαχαράκης, Σόουζα, Κουρδάκης, Ιωαννίδης (46′ Βιτώρος), Βερόν, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (83′ Περογραμβράκης), Σίσιτς, Λαμπρόπουλος (85′ Μπανούσης).

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο (67′ Λαγός), Βελάσκες, Χουχούμης, Βιτόλο, Ζέκα (78′ Χριστοδουλόπουλος), Μαρίνος, Σισοκό, Μαυρίας (60′ Κουίνσι), Τοτσέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα