Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

17:50 5/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Είναι η ώρα του Αιγόκερου (Βενιζέλος) ή αυτή του Διδύμου (Σαμαράς); Θα μας εκπλήξει ένας ακόμη Λέοντας (Τσίπρας, Καρατζαφέρης); Η αστρολόγος του matrix24.gr έφτιαξε τα αστρολογικά προφίλ των πιο πολυσυζητημένων υποψηφίων των εκλογών. Άραγε ποιον ευνοούν και ποιον …γειώνουν τα άστρα; 

Της Ελισάβετ Σπυρίδη

Ευάγγελος Βενιζέλος

Ο Αιγόκερως κ. Βενιζέλος, με Ήλιο στη 10η μοίρα του Αιγόκερω, και σύνοδο με τη Σελήνη του, καλείται να αποδείξει την αξία του στα δύσκολα. Ο επίσης Κρόνιος Ερμής του τον κάνει

έναν προσεκτικό στοχαστή, δίνοντάς του επιθετικό και βαρυσήμαντο λόγο. Με Δία στην ακμή του 10ου οίκου του, αυτού της δημόσιας εικόνας, είναι ένας πολιτικός βαρέων βαρών που σαφώς έχει έρθει για να αφήσει ένα πολύ ευδιάκριτο στίγμα. Η μελαγχολική σύνοδος  Αφροδίτης – Κρόνου τον κάνει να μπορεί να αποκλείσει το κάλεσμα των σειρήνων και της dolce vita προκειμένου να εργαστεί με αυταπάρνηση, και τον προικίζει με σημαντικές συμμαχίες. Με τον Άρη στα του …οίκου του, είναι μαθημένος να αντιμετωπίζει (ριζικά, συχνά) αντιφρονούντες, αποστάτες και πισώπλατα μαχαιρώματα και να επιβιώνει. Ο Ποσειδώνας στον τομέα των ιδανικών και των κοινωνικών ομάδων τονίζει πως θα πρέπει να σκύψει με συμπόνια πάνω από τα προβλήματα του κόσμου, προκειμένου να διατηρήσει την εξουσία του.

Αντώνης Σαμαράς

Ένας Δίδυμος με σύνοδο Αφροδίτης Ουρανού στον τομέα των Αξιών αλλά και των Οικονομικών του, είναι ένας Δίδυμος που δεν φοβάται τις αλλαγές και τις ρηξικέλευθες μεθόδους προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του. Η σύνοδος Ήλιου – Άρη του τον κάνει δυναμικό όπου χρειάζεται. Το γενέθλιο εξάγωνο του Ήλιου με το Δία του φέρνει τύχη, ενώ το τρίγωνο με τον Κρόνο του δίνει αντοχές και έντονη αίσθηση της ιεραρχίας. Το Κρόνιο τρίγωνο του προσδίδει επίσης συντηρητισμό, και μπορεί να τον κάνει ενίοτε και άκαμπτο, ιδίως με τους ανθρώπους της δικής του παράταξης, από τους οποίους έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις. Ο Πλούτωνας στον οίκο της επικοινωνίας του δίνει μεγάλη απήχηση στις μάζες, και ο κυβερνήτης του ο Ερμής στον τομέα του υποσυνειδήτου τον κάνει να αντιλαμβάνεται ενστικτωδώς τις ανάγκες και τις τάσεις του κόσμου.

Φώτης Κουβέλης

Παρθένος ο κ. Κουβέλης, με σχεδόν ακριβείας σύνοδο Ήλιου – Σελήνης του. Ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου του, είναι επίσης στην Παρθένο. Ο συνδυασμός αυτός τον κάνει ισορροπημένο, προσγειωμένο και του δίνει ένα εξαιρετικά δυνατό μυαλό. Η σύνοδος Ήλιου – Σελήνης, αλλά και η Αφροδίτη του στον τομέα της Φιλίας και των κοινωνικών ομάδων, τον κάνουν μία οικεία φιγούρα στα μάτια του κόσμου. Ο ίδιος μπορεί και αντιλαμβάνεται τον παλμό του κόσμου, αλλά ενίοτε έχει σπασμωδικές αντιδράσεις και μεταπτώσεις (Άρης στον τομέα των Αξιών και των Οικονομικών). Το γενέθλιο τετράγωνο Ήλιου/Σελήνης και Δία μπορεί να τον οδηγήσει σε υπερβολές, απότομη αλλαγή πλεύσης και εσφαλμένη εκτίμηση των ρίσκων. Σε κάθε περίπτωση, το τόσο έντονο στοιχείο της Παρθένου τον κάνει «εργάτη» σε όποιο έργο του ανατεθεί.

Αλέξης Τσίπρας

Ο νεότερος της παρέ

Keywords
Τυχαία Θέματα