«Η μείωση των εργαζομένων στις Γραμματείες θα διαλύσει την αγορά»

21:10 7/9/2013 - Πηγή: Matrix24

Αυτό υποστηρίζουν σε ανοικτή τους επιστολή οι εργαζόμενοι στις δύο γραμματείες που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις από τον Αύγουστο και προσθέτουν ότι 100 εργαζόμενοι. θα σταματήσουν να απασχολούνται στο Υπουργείο, λόγω μνημονιακήςυποχρέωσης.

Πρόκειται, όπως αναφέρουν, για τους εργαζόμενους που δουλεύουν για το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων, από το οποίο προσδοκούμε εξοικονόμηση μερικών δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως, «αυτούς που δουλεύουν για την ολοκλήρωση του Γενικού Εμπορικού Μητρώου, από το οποίο προσδοκούμε απλούστευση, επιτάχυνση και μείωση κόστους για

όλον τον εμπορικό κόσμο και τώρα, περισσεύουν, γι΄ αυτούς που εκπαιδεύτηκαν και εξειδικεύθηκαν και σήμερα δουλεύουν στους ελέγχους της αγοράς και αυτοί που εκπαιδεύτηκαν για την αναβάθμιση του συστήματος παροχής εμπορικού σήματος».

Μεταξύ άλλων υποστηρίζουν, πωςη μείωση των εργαζομένων θα φέρει προβλήματα σε ζητήματα, όπως οι κρατικές προμήθειες,τα εμπορικά σήματα,η εποπτεία των εταιριών,οι εμπορικές επαγγελματικές οργανώσεις,η διαμόρφωση των τιμών,οι έλεγχοι στην αγορά και η εποπτεία του ελέγχου και η επισήμανση των μέτρων και σταθμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα