Η Κολομβία στους 16 με νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού

Η νίκη της Κολομβίας με 2-1 επί της Ακτής Ελεφαντοστού κρατά ζωντανή την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ, αφού σε περίπτωση νίκης ή ακόμη και ισοπαλίας στο παιχνίδι με την Ιαπωνία, η ελληνική ομάδα έχει βάσιμες ελπίδες να προκριθεί.

Στο πρώτο μέρος η Κολομβία ήταν καλύτερη από την Ακτή Ελεφαντοστού. Είχε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή της στον αγωνιστικό χώρο.

Αντίθετα, η Ακτή έπαιξε κατά κύριο λόγο άμυνα και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Τελικά η Κολομβία λυτρώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα σε ένα εξάλεπτο όταν κατάφερε να προηγηθεί 2-0 με τα γκολ των Χάμες Ροντρίγκες και Κιντέρο (64ο και 70ο λεπτό).

Η Ακτή τα έπαιξε όλα για όλα στα τελευταία λεπτά, μείωσε στο 73' με τον Ζερβινιό σε 2-1, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει το αποτέλεσμα, με το οποίο η Κολομβία πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις:

Κολομβία: Οσπίνα, Σούνιγκα, Σαπάτα, Γέπες, Αρμέρο (72' Αρίας), Σάντσες, Αγκιλάρ (79' Μεχία), Ροντρίγκες, Κουαρδάδο, Ιμπάρμπο (53' Κιντέρο), Γκουτιέρες

Ακτή Ελεφαντοστού: Μπαρί, Οριέ, Ζοκορά, Μπαμπά, Μποκά, Τιοτέ, Ντιέ (73' Μπολί), Γ.Τουρέ, Ζερβίνιο, Γκραντέλ (67' Καλού), Μπονί (60' Ντρογκμπά)

Keywords
Τυχαία Θέματα