Η …καθίζηση του Παναθηναικού σε αριθμούς

Ιδού τα πέντε πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα:

1. Μετά το πέρας οκτώ αγωνιστικών, ο Παναθηναϊκός παραμένει η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στην έδρα της. Σε τέσσερις αγώνες ως γηπεδούχος, η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα μετράει ισάριθμες ισοπαλίες (με ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και Άρη).

2. Η επίθεση του είναι μόλις η 7η καλύτερη του πρωταθλήματος με 8 γκολ

συγκομιδή. Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Πλατανιάς και ο ΟΦΗ έχουν καλύτερη επίδοση στον συγκεκριμένο τομέα από τους πράσινους.

3. Στην πρώτη θέση της λίστας των παικτών με τα περισσότερα λάθη υπάρχει το όνομα ποδοσφαιριστή Παναθηναϊκού. Πρόκειται για τον Ιμπραήμ Σισοκό ο οποίος έχει υποπέσει σε 74 σφάλματα.

4. Ο Παναθηναϊκός είναι η 4η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος στον τομέα των συνολικώνλαθών. Οι παίκτες του έχουν πουλήσει την μπάλα 403 φορές χαραμίζοντας ισάριθμες επιθέσεις.

5. Οι πράσινοι βρίσκονται μόλις στην 9η θέση της λίστας με τις ομάδες με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες. Έχουν επιχειρήσει να απειλήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα 73 φορές, 21 λιγότερες από τον Λεβαδειακό και 22 από τη Βέροια.

Keywords
Τυχαία Θέματα