Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ

Χορωδιακή μουσική, σύγχρονη ελληνική και ξένη μουσική, τζαζ αυτοσχεδιασμοί και σουίνγκ στους καταπράσινους κήπους του Μεγάρου την πρώτη νύχτα του καλοκαιριού.

Της Χαράς Ιωάννου

Πρώτη μέρα του καλοκαιριού και μαζί η ευρωπαϊκή μέρα της Μουσικής, η 21η Ιουνίου, θα γιορτασθεί και φέτος στους πανέμορφους κήπους του Μεγάρου. Με καλοκαιρινή, ανάλαφρη διάθεση, καταξιωμένοι αλλά και νεαροί μουσικοί, τέσσερα συνολικά μικρά και μεγάλα μουσικά σχήματα, θα βρίσκονται στον κήπο του Μεγάρου για να παρουσιάσουν μουσικές και

τραγούδια, γνωστά και αγαπημένα, τζαζ αυτοσχεδιασμούς αλλά και για να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους με τους ρυθμούς του σουίνγκ.

Πρόκειται για τα σύνολα: Χορωδία της ΕΡΤ με διευθυντή τον Δημήτρη Μπουζάνη, την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τον Ανδρέα Πυλαρινό, το Κουιντέτο τζαζ του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και τους Swing Shoes που συμπράττουν με την Ειρήνη Δημοπούλου και τη Sugahspank. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Ζωντανά από τον κήπο: Από τις 5.30 το απόγευμα μέχρι τις 8.00, ώρα έναρξης της γιορτής, το Γ’ Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας θα μεταδίδει «ζωντανά» από τον κήπο του Μεγάρου, συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος καθώς και μουσικές επιλογές των παραγωγών του «Τρίτου».

Πέμπτη 21 Ιουνίου (ώρα έναρξης 20.00)
Με ελεύθερη είσοδο

Keywords
Τυχαία Θέματα