Η ΕΣΗΕΑ «κήρυξε τον πόλεμο» στην Κριμαία!

18:46 5/3/2014 - Πηγή: Matrix24

Αναμειγνύοντας το δημόσιο ασφαλιστικό φορέα ΕΤΑΠ ΜΜΕ, η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ δημιουργεί τεράστιο πολιτικό και διπλωματικό θέμα διότι αυτό ισοδυναμεί με απόφαση κυβερνητικού φορέα.

Πολύ περισσότερο τη στιγμή που η χώρα μας κατέχει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι γεωστρατηγικές εξελίξεις στην περιοχή εκείνη είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την παγκόσμια ειρήνη.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πως ακόμα και

το ΒΒC υποστηρίζει ότι έχει αποκλιμακωθεί η ένταση και μεταδίδει ότι επικρατεί απόλυτη ηρεμία στη χερσόνησο της Κριμαίας.

Σημειώνεται ότι μια τέτοια παρέμβαση, ενδεχομένως να ενδιαφέρει και τη ναυσιπλοΐα, ιδιαίτερα ιδιοκτήτες ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών που τα δεξαμενόπλοιά τους διασχίζουν την θαλάσσια περιοχή.

Το ρουσφέτι υπέρ των εργοδοτών που κρύβεται πίσω από την ανακήρυξη της Κριμαίας ως εμπόλεμη ζώνη, αφορά σε ειδικό επίδομα 250 ευρώ για τους εκεί απεσταλμένους το οποίο ενδεχομένως όπως και παλιότερα στην περίπτωση της ΕΡΤ εκχωρηθεί σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες. Άρθρο της ΣΣΕ προβλέπει καταβολή 250 ευρώ για την περίπτωση.

Η εμπλοκή του ΕΔΟΕΑΠ που είναι φορέας Ιδιωτικού δικαίου από την ΕΣΗΕΑ και η εξομοίωσή του έτσι με φορέα δημοσίου δικαίου εκτός από τα προβλήματα που δημιουργεί προκαλεί και εύλογα ερωτηματικά μετά και τις πρόσφατες περικοπές επικουρικών συντάξεων.

Αυτή τη στιγμή το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ συνεδριάζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα