Η Εθνική στο Μουντιάλ (Βίντεο)

Η Εθνική θα είναι εκεί. Η Ελλάδα εξασφάλισε για τρίτη φορά της ιστορίας της την πρόκριση σε Μουντιάλ και θα είναι παρούσα σε μεγάλη διοργάνωση για τέταρτη σερί φορά. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διασφάλισε το 3-1 του πρώτου αγώνα και σε συνδυασμό με το 1-1 στο Βουκουρέστι, σφράγισε το εισιτήριο για τη Βραζιλία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το γκολ του Κώστα Μήτρογλου

στο 23ο λεπτό «σκότωσε» τις ελπίδες των Ρουμάνων. Η Εθνική μπήκε αμυντικά, οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά ο φορμαρισμένος φορ του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε άριστα την πάσα του Καραγκούνη και μόνος απέναντι από τον Ρουμάνο γκολκίπερ πλάσαρε ψύχραιμα και εύστοχα για το 1-0.

Αυτό ήταν! Το παιχνίδι ήταν δικό μας. Η ελληνική ομάδα πήρε τον έλεγχο, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και αν δεν έμπαινε το απίστευτο αυτογκόλ του Τοροσίδη στο 55ο λεπτό, θα έφευγε με την εκτός έδρας νίκη. Δεν πειράζει. Ακόμα κι έτσι, με το 1-1, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε τη σπουδαία πρόκριση και θα είναι εκεί. Στη γιορτή του ποδοσφαίρου το 2014.

Οι συνθέσεις:

Ρουμανία (Πιτσούρκα): Ταταρουσάνου, Ματσέλ, Ρατς (27′ Λατόβλεβιτς), Κίρικες, Γκοϊαν (87′ Γκροσάβ), Χομπάν, Μαξίμ, Τόρζε (58′ Νικουλάε), Στάνκου, Τανάσε, Μάρικα.

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης (72′ λ.τρ. Βύντρα), Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας (80′ λ.τρ. Μανωλάς), Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης (74′Σάμαρης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου.

Το βίντεο:

Ρουμανία – Ελλάδα 0-1 Μήτρογλου από Ampalinio

Keywords
Τυχαία Θέματα