«Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται» λέει η Γεννηματά

11:34 4/9/2013 - Πηγή: Matrix24

Οι αναφορές των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και Θοδωρή Δρίτσα ότι «η χώρα προσβάλλεται με τον τρόπο που επιχειρούν να επιβάλλουν τις επιλογές τους οι δυνάμεις της τρόικας και ότι προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και κάθε πολίτη της χώρας», προκάλεσε την απάντηση της αναπληρωτού υπουργού Άμυνας.

«Θα ήθελα να αναφερθώ στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, δεν μπορώ πραγματικά

να κατανοήσω ποιο είναι το πρόβλημα από τη στιγμή που η θέση της κυβέρνηση για αναδιάρθρωση εν λειτουργία. Είναι κοινή η άποψη των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών ότι πρέπει η αμυντική βιομηχανία να διατηρηθεί. Θα πρέπει όμως και να σταματήσουμε να επιβαρύνουμε τον έλληνα πολίτη. Να γίνει η αναδιάρθρωση αλλά ο πολίτης να μην πληρώσει ούτε με ένα ευρώ», είπε η κ. Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά δήλωσε επίσης ότι η κυβέρνηση έχει δώσει κατευθύνσεις προς τη διοίκηση της εταιρείας να κινηθεί με τρόπο ώστε να κλείσει τις μεγαλύτερες δυνατές συμβάσεις για να μπορέσει να κρατηθεί η εταιρεία στα πόδια της. «Τους πιέζουμε να προχωρήσουν και να βρουν συμβάσεις να υπογράψουν», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι το υπουργείο είναι πρόθυμο να ενημερώσει μαζί με τη διοίκηση της εταιρείας την επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα