ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Γλύτωσε από το μακελειό που προκάλεσε ένας παράφρων ο οποίος άρχισε να πυροβολεί σε εμπορικό κατάστημα στο Τορόντο στις 2 Ιουνίου, σκοτώνοντας δύο και τραυματίζοντας άλλους έξι και σκοτώθηκε σήμερα από τα πυρά ενός άλλου στο Κολοράντο των ΗΠΑ.

Πρόκειται για την αθλητική ρεπόρτερ Τζέσικα Γκάουι, γνωστή στο χώρο της ως Τζέσικα Ρέντφιλντ.

Η Τζέσικα βρέθηκε στις 2 Ιουνίου αντιμέτωπη

με έναν ψυχικά ασταθή άνδρα που άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως μέσα στο εμπορικό κέντρο του Τορόντο, στον Καναδά,γλιτώνοντας ως εκ θαύματος χωρίς να έχει πάθει ούτε γρατζουνιά.

Τότε έγραψε στην ιστοσελίδα της: «Το λέω συνέχεια πως κάθε λεπτό που ζούμε είναι ευλογία. Πολύ συχνά συλλαμβάνω τον εαυτό μου να το θεωρεί αυτό ως δεδομένο. Κάθε αγκαλιά από ένα μέλος της οικογένειας, κάθε χαμόγελο που μοιραζόμαστε με τους φίλους μας, ακόμη και οι  στιγμές μοναξιάς, είναι ευλογία. Κάθε λεπτό της κάθε ημέρας είναι ένα δώρο. Έπειτα από αυτό το Σάββατο πραγματικά καταλαβαίνω πόσο ευλογημένη είμαι για το κάθε δευτερόλεπτο που μου χαρίζεται».

Σήμερα 46 ημέρες από τους πυροβολισμούς στο Τορόντο, η Τζέσικα Ρέντφιλντ, βρισκόταν στη αίθουσα του Κολοράντο όπου θα προβαλλόταν η πρεμιέρα του «Σκοτεινού Ιππότη», εκεί έγραψε στο twitter πόσο ενθουσιασμένη ήταν που θα έβλεπε την ταινία.

Δεν την είδε ποτέ, η ζωή την κορόιδεψε και  μια σφαίρα της κόστισε τη ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα