ΓΚΑΛΟΠ ΜΟΥΦΑ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (;)

20:05 2/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Για να καταλάβετε τι μούφα και προπαγάνδα πέφτει με τη διοχέτευση από τα κόμματα των δημοσκοπήσεων που διενεργούνται κατ’ εντολήν τους, δεν έχετε παρά να διαβάσετε μία που δημοσιεύεται στο μπλογκ «fimotro» και η οποία, όπως αναφέρεται, έχει ως πηγή την Ιπποκράτους.

Δεν ξέρω αν όντως είναι δημοσκόπηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά αν είναι, δύο τινά συμβαίνουν: ´Η

στην Ιπποκράτους θέλουν να καταστρέψουν τους διαχειριστές του μπλογκ ή στο άγχος τους να δείξουν ότι το ποσοστό τους έχει 2 μπροστά «σέρβιραν» δημοσκόπηση που αντί για 100 έχει άθροισμα 111,9%. Εκτός κι αν η δημοσκόπηση δεν είναι του ΠΑΣΟΚ, αλλά βγήκε από την ….κοιλιά κάποιων για λόγους αλλότριους.

Πάντως είναι απορίας άξιον πως αυτοί που τη δημοσίευσαν δεν έκαναν τον κόπο να αθροίσουν έστω τα ποσοστά. Αριθμητική, απλή πρόσθεση, αν μη τι άλλο δεν μπορεί θα γνωρίζουν… Και για την ιστορία δημοσιεύουμε τα ποσοστά, ευελπιστώντας(;) σε κάποια διευκρίνιση, σε ποια δηλαδή κόμματα έγιναν και τι είδους προσθαφαιρέσεις.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 28,5%
ΠΑΣΟΚ 20,4%
ΣΥΡΙΖΑ 13,2%
ΚΚΕ 12%
ΔΗΜΑΡ 6,5%
ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ 5,2%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4,6%
ΛΑΟΣ 4,1%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3,1%
ΔΗΣΥ 2,8%
ΚΟΙΝΩΝ. ΣΥΜΦΩΝΙΑ 1,8%
ΔΡΑΣΗ 1,7%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 8%

Εσείς πάντως, οι υποψιασμένοι πολίτες-αναγνώστες του Matrix24, ξέρετε -όταν κάποιοι σας «σερβίρουν» μυστικές δημοσκοπήσεις το πρώτο που κάνετε είναι να κάνετε τουλάχιστον πρόσθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα