Γιατί οι Ισπανοί χαρακτηρίζουν τη Shakira «ηλίθια» και «εμετική»

Η απόφαση της Κολομβιανής σούπερ σταρ να συμπεριλάβει στο νέο της άλμπουμ ένα τραγούδι του καταλανικού συγκροτήματος Sau και να τραγουδήσει στα καταλανικά προκαλεί πολιτική και όχι μόνο αναταραχή στην Ισπανία.

Οι Ισπανοί ερμηνεύουν την κίνηση αυτή ως πολιτική παρέμβαση, καθώς η Καταλονία διεκδικεί την ανεξαρτητοποίησή της από την Ισπανία στις 9 Νοέμβρη του 2014, οπότε θα γίνει και το σχετικό δημοψήφισμα.

Η

Shakira πάντως, δικαιολογώντας την απόφαση της λέει ότι το συμπεριέλαβε στο νέο της άλμπουμ γιατί είναι το αγαπημένο του συντρόφου της, ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Gerard Pique.

Η υποδοχή που της επιφύλαξαν κάποιοι Ισπανοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάθε άλλο παρά αποθεωτική ήταν, καθώς κάποια σχόλια στο Twitter ανέφεραν : «Μου έρχεται να κάνω εμετό, αυτή η τύπισσα είναι βλαμμένη».

«Πάντα πίστευα ότι η Shakira ήταν ηλίθια, αλλά αφότου την άκουσα να τραγουδάει στα καταλανικά, πείστηκα ότι είχα δίκιο», αναφέρει ένας άλλος.

Φαίνεται όμως ότι τα σχόλια αυτά δεν επηρέασαν τους φανατικούς φίλους της τραγουδίστριας ανά τον κόσμο, καθώς το νέο της άλμπουμ είναι πρώτο στις ηλεκτρονικές πωλήσεις 62 χωρών και δεύτερο στην Ισπανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα