Γιαγιά δάγκωσε… σκύλο!

Όπως έγινε γνωστό σύμφωνα με την ιστοσελίδα fimes.gr, το περιστατικό συνέβη το Σάββατο στο χωριό Κλεισίματα της Κεφαλλονιάς.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έπαιζε με τη δίχρονη εγγονή της και τη θεία του παιδιού στην αυλή του σπιτιού τους, όταν δέχθηκαν την επίθεση εξαγριωμένου ροτβάιλερ που βρισκόταν σε παρακείμενο κτήμα.

Ο σκύλος κατάφερε μαινόμενος να περάσει δύο μαντρότοιχους και όρμησε στο δίχρονο κοριτσάκι το οποίο και άρχισε να δαγκώνει μπροστά στα έκπληκτα μάτια

γιαγιάς και θείας.

Οι προσπάθειές τους να απομακρύνουν το εξαγριωμένο ρότβάιλερ, που πλέον απειλούσε τη ζωή του κοριτσιού,  δεν ευόδωσαν και τότε το ένστικτο λειτούργησε και ποιος είδε τη γιαγιά και δεν τη φοβήθηκε.

Χωρίς δεύτερη σκέψη επιτέθηκε στον σκύλο και άρχισε να τον δαγκώνει στο πίσω μέρος του κεφαλιού! Το ζώο ξαφνιάστηκε και πόνεσε, μέτρησε τον αντίπαλο και κατάλαβε ότι είχε μπλέξει με λάθος θύματα με αποτέλεσμα να βάλει την ουρά στα σκέλια να τραπεί σε φυγή.

Το δίχρονο κοριτσάκι εμφανώς σοκαρισμένο μεταφέρθηκε με θλαστικό τραύμα στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αργοστολίου όπου νοσηλεύθηκε.

Η τύχη του ροτβάιλερ αγνοείται, το πιθανότερο κάπου θα κρύβεται

Keywords
Τυχαία Θέματα