Για τις 27 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη του Γιώργου Κουρή

Το Δικαστήριο, που ήταν προγραμματισμένο για αύριο αναβλήθηκε για την 27 Ιουνίου 2014 διατάσσοντας το Ελληνικό Δημόσιο να προσκομίσει αναλυτική κατάσταση των καταβληθέντων μισθών προς τους εργαζομένους του ALTER κατά την επίδικη περίοδο καθώς και το βάσει των καταβληθέντων μισθών υπολογιζόμενο ποσόν του Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, που έπρεπε να παρακρατηθεί από την Επιχείρηση.

Κατ΄ ουσίαν δικαιώνεται ο ισχυρισμός του Γεωργίου και Ανδρέα Κουρή, ότι δεν είχε γίνει σωστός υπολογισμός του Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών. Συνεπεία

αυτού δεν ήταν δυνατόν να προχωρήσει το Δικαστήριο στην ουσιαστική εξέταση της υπόθεσης, εάν προηγουμένως δεν υπολογίσει η Δ.Ο.Υ. Μεγάλων Επιχειρήσεων το ακριβές ποσόν των μισθών που κατεβλήθησαν, επί των οποίων θα παρακρατείτο ο Φ.Μ.Υ.

Το ποσόν του 1.537.627, 72 Ευρώ, που είχε η κατηγορία, είχε υπολογισθεί με βάση τους μισθούς που όφειλε να καταβάλει η Επιχείρηση βάσει των καταστάσεων εργασίας. Αυτό δεν είναι όμως και το πράγματι καταβληθέν ποσόν της μισθοδοσίας κατά την επίδικη περίοδο 1.2.2011 – 30.09.2011, αφού το κανάλι κατά το χρονικό αυτό διάστημα υπολειτουργούσε και οι εργαζόμενοι πραγματοποιούσαν απεργίες και επίσχεση εργασίας, λόγω ακριβώς της μη καταβολής των μισθών τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα