Για τη νίκη στο Μιλάνο του Final 4 ο Ολυμπιακός

11:57 9/1/2014 - Πηγή: Matrix24

Ο Ολυμπιακός, θυμίζουμε, ταξίδεψε στην Ιταλία όντας αήττητος στη φετινή Ευρωλίγκα και έχοντας κερδίσει τα 14 τελευταία παιχνίδια του στη διοργάνωση. Αυτό και μόνο το στοιχείο του δίνει το πρώτο λόγο για τη νίκη και στην αποψινή αναμέτρηση η οποία διεξάγεται για την 2η αγωνιστική του top-16.

O Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει αυτή τη φορά στη διάθεσή του και το νεοαποκτηθέντα Μαρντί Κόλινς ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού

χαρίζοντας έτσι ακόμα μία λύση στον προπονητή του. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Λο και Πέτγουεϊ, απουσίες πάντως που προς το παρόν δεν έχουν στοιχίσει στους ερυθρόλευκους.

Η Αρμάνι από την πλευρά της δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της στο top-16 και επιθυμεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την ήττα της από τον Παναθηναϊκό νικώντας τον πρωταθλητή Ευρώπης. Η αποστολή της όμως είναι πραγματικά πολύ δύσκολη καθώς το ρόστερ της δεν είναι ούτε πολύ μεγάλο ούτε ιδιαίτερα ποιοτικό, τουλάχιστον σε σύγκριση με αυτό του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα