ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ, ΛΕΕΙ Ο ΜΙΜΗΣ

«Ο Βενιζέλος δεν μπορεί, ο Σαμαράς φοβάται και ο Κουβέλης τρέμει». Με αυτόν τον τρόπο, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης περιέγραψε την προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης των τριών δυνάμεων, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ.

«Φοβούνται και οι τρεις»

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μίμης Ανδρουλάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. Ερωτηθείς για το μνημόνιο και την επαναδιαπραγμάτευσή του, ο γνωστός για τις αιρετικές του απόψεις βουλευτής, υποστήριξε ότι «θα πρέπει να παρκάρουμε μέσα στο σπίτι των Ευρωπαίων, τη συντεταγμένη ελληνική χρεοκοπία». «Θα πρέπει να κάνουμε τολμηρές κινήσεις, το επόμενο διάστημα», είπε.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη, προειδοποίησε: «Δεν σε πετάνε τόσο εύκολα», για να συμπληρώσει βέβαια ότι υπάρχει το πιθανό ενδεχόμενο, να γίνει η Ελλάδα Ιφιγένεια, εάν αυτό θέλει η διεθνής κερδοσκοπία, για να πνεύσει ούριος άνεμος στις παγκόσμιες αγορές».

Υπογράμμισε ότι, χωρίς το ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει βιώσιμη εναλλακτική μετά τις εκλογές και πρόσθεσε: «Αν δεν έχει ένα βιώσιμο μέγεθος, η αστάθεια και η ακυβερνησία θα συνεχιστούν. Προτιμώ το ταπεινωμένο ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα μπει σε μετασχηματισμό, από το αλαζονικό, κρατικοδίαιτο  ΠΑΣΟΚ των αξιωματούχων, το ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχε παραμορφώσεις κυβερνητισμού, με στελέχη τα οποία νόμιζαν ότι είναι ταγμένα από τη μοίρα να είναι διαρκώς υπουργοί, το έλεγε στο DNA τους ότι θα είναι υπουργοί, στυλάκια, που είπα, μαθητευόμενους μάγους».

Keywords
Τυχαία Θέματα