«Φοροκαταιγίδα» για εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες μέχρι την Παρασκευή

Φόρος πολυτελούς διαβίωσης, ΦΑΠ των ετών 2011 και 2012 και 2013, φόρο εισοδήματος και το έκτακτο ειδικό τέλος ακινήτων είναι οι φόροι που πρέπει να καταβληθούν.

Η πληρωμή των φόρων γίνεται αποκλειστικά στις τράπεζες με την «Ταυτότητα οφειλής» την οποία οι φορολογούμενοι θα πρέπει

να αναζητήσουν από το λογαριασμό τους στο Taxis.

Ειδικότερα μέχρι την Παρασκευή πρέπει να πληρωθούν:

1.Φόρος εισοδήματος (οικονομικού έτους 2013).
Όσοι φορολογούμενοι έλαβαν χρεωστικό εκκαθαριστικό σημείωμα τον Νοέμβριο θα πρέπει να πληρώσουν εφάπαξ το ποσό του φόρου με έκπτωση 1,5%.

2. Φόρος πολυτελούς διαβίωσης. Οι φορολογούμενοι που διαθέτουν αυτοκίνητο 1.929 κυβικών εκατοστών και άνω, πισίνες και αεροσκάφη πρέπει να πληρώσουν τη δόση για το φόρο που προκύπτει.. Σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής του φόρου παρέχεται έκπτωση 1,5%.

3. Φόρος Ακίνητης Περιουσίας 2011 και 2012. Πρόκειται για την έκτη δόση των δύο φόρων, που αφορούν ιδιοκτήτες ακινήτων συνολικής αντικειμενικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ. Η έβδομη και τελευταία δόση θα καταβληθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

4. Φόρος Ακίνητης Περιουσίας του έτους 2013. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να πληρώσουν την τέταρτη δόση του ΦΑΠ του 2013.
Η πέμπτη δόση θα καταβληθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

5. ΕΕΤΗΔΕ 2012: Κατόπιν διασταυρώσεων από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων εντοπίστηκαν αρκετοί ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν έχουν πληρώσει το ΕΕΤΗΔΕ του 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα