ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΓΚΑ Ο ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΣΙ

18:00 1/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Μόλις τρεις εβδομάδες από την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος ο Ουμπέρτο Μπόσι δήλωσε εξέφρασε σήμερα την πρόθεσή του να θέσει και πάλι υποψηφιότητα για της θέση του επικεφαλής της Λέγκα.

Ο Μπόσι μιλώντας σε συγκέντρωση στο Μιλάνο ανέφερε ότι σκοπεύει να θέσει και πάλι υποψηφιότητα στο συνέδριο του κόμματος που πρόκειται να οργανωθεί στο τέλος του Ιουνίου.

«Θα το πράξω, διότι διαφορετικά ο κόσμος θα νομίζει ότι έχουμε πάψει να είμαστε χρήσιμοι» δήλωσε.

Ο ιδρυτής και πρώην ισχυρός άνδρας της

Λέγκα παραιτήθηκε από την ηγεσία του κόμματος πριν τρεις εβδομάδες, όταν δικαστική έρευνα αποκάλυψε ότι ο γιος του, Ρέντσο Μπόσσι, ως περιφερειακός σύμβουλος, φέρεται να υπεξαίρεσε χρήματα που προέρχονταν από κρατικά κονδύλια για εκλογικές δαπάνες.

Το σκάνδαλο οδήγησε στην παραίτηση του Μπόσι και του γιου του και στη διαγραφή τού πρώην ταμία του κόμματος Φραντσέσκο Μπελσίτο και της αντιπροέδρου της γερουσίας Ρόζι Μάουρο.

Έως πρότινος ο Ουμπέρτο Μπόσσι είχε αφήσει να εννοηθεί ότι επρόκειτο να διατηρήσει μόνον τη θέση του επίτιμου προέδρου του κόμματος, προκειμένου να αναλάβει τη θέση τού γραμματέα ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι, Ρομπέρτο Μαρόνι.

(Πληροφορίες ΑΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα