Έτοιμος να επιστρέψει στο εδώλιο ο Άκης

16:17 4/6/2013 - Πηγή: Matrix24

Όπως είναι γνωστό ο πρώην υπουργός είχε αποχωρήσει από το δικαστήριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μην απόρριψη του αιτήματος του να κληθεί «εδώ και τώρα» ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη για τις «χρυσές» μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

«Σύντομα ο Ακης Τσοχατζόπουλος

θα επιστρέψει και θα συμμετέχει με ενεργό ρόλο στη διαδικασία» ενημέρωσε τους δικαστές ο εκ των συνηγόρων του Λεωνίδας Κότσαλης, ο οποίος επιφυλάχθηκε να καταθέσει και έκθεση ορκωτών λογιστών.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Νίκος Ζήγρας επέμεινε στον ισχυρισμό του περί διακίνησης μαύρου χρήματος (80 εκατ. δρχ) σε βαλίτσα με τελικό αποδέκτη τον πρώην υπουργό : «Ο Τσοχατζόπουλος μου γνώρισε τον Μιχαηλίδη (πρώην υπουργό στην Κύπρο) και μου είπε “είναι φίλος μου και εκπροσωπεί άλλους φίλους που θέλουν να επενδύσουν τα χρήματα σε ακίνητα στην Ελλάδα”. Αυτή είναι η πρώτη παραπληροφόρηση. Συναντήθηκα με τοn Μιχαηλίδη σε ξενοδοχείο και μου παρέδωσε τη βαλίτσα…».

Αναφερόμενος δε στην Blue Bell μέσω της οποίας «πέρασε» στην Αρετή Τσοχατζόπουλος το ακίνητο της Δεινοκράτους στο Κολωνάκι ο Ν. Ζήγρας επανέλαβε ότι «η Blue Bell δημιουργήθηκε μόνο για να αγοραστεί αυτό το ακίνητο. .

Keywords
Τυχαία Θέματα