Έτοιμος για έναν ακόμη τίτλο ο Ολυμπιακός

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης οι πρωταθλητές κατέδειξαν μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητά τους. Πίεσαν έναν αντίπαλο που έδειχνε κουρασμένος και με κύριο άξονα τον Κάμπελ έφερε σε δύσκολη θέση την άμυνα του Δικεφάλου.

Το σκορ άνοιξε στο 36 με σκόρερ το συνήθη ύποπτο Μήτρογλου που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Κάμπελ. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά έμεινε χωρίς τελική προσπάθεια στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο Αθανασιάδης έχασε τη μοναδική καλή του ευκαιρία στο ματς και μετά από λίγα

λεπτά ο Σαβιόλα (60′) έγραψε το 2-0 και πάλι από ασίστ του πρωταγωνιστή του ματς Κάμπελ. Τα υπόλοιπα δύο γκολ ήρθαν ως φυσική συνέπεια. Το 3-0 ήρθε από το κεφάλι του Φουστέρ ενώ το τελικό σκορ έγραψε ο Κάμπελ, όντας πεσμένος μάλιστα, στο 80′. Ένας θρίαμβος είχε μόλις ολοκληρωθεί.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Σάμαρης, Μανιάτης (78′ Μπονγκ), Φουστέρ, Κάμπελ, Σαβιόλα (64′ Τσόρι), Μήτρογλου (77′ Μασάντο).

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Κατσικάς, Λίνο, Τζιόλης, Λαζάρ (70′ Νίνης), Λούκας, Σαλπιγγίδης (63′ Βούκιτς), Στοχ (46′ Ολίσε), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα