Ετοιμάζει πολυνομοσχέδιο ο Γ. Βρούτσης

Στο ίδιο πολυνομοσχέδιο θα περιλαμβάνονται διατάξεις για την κοινωνική πολιτική και ειδικά για του Οργανισμούς Εργατικής Εστίας και της Εργατικής Κατοικίας αλλά και τη συστημική δράση «Αριάνδη», η οποία έχει στόχο την απόλυτη διαφάνεια στην απόδοση συντάξεων και καταγραφής του πληθυσμού των συνταξιούχων.

«Μέχρι το τέλος του 2013, το ζήτημα των συντάξεων μαϊμού που ηχούσε στα αυτιά του κάθε Έλληνα πολύ δυσάρεστα, θα έχει τελειώσει», δήλωσε από το Ρέθυμνο ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Ενώ για τον λόγο

του ΟΑΕΔ εξήγησε: «Στόχος της κυβέρνησης αλλά και του υπουργείου είναι να «αναβιώσει η κοινωνική πολιτική η οποία ενσωματώνεται στο πολυνομοσχέδιο, δημιουργώντας έναν ισχυρό ΟΑΕΔ».

Ενώ για τις εισφορές προς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, ο ίδιος είπε:«Θέλουμε ως υπουργείο να κρατήσουμε ζωντανές τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και για το λόγο αυτό θα συνεχιστούν απρόσκοπτα οι πληρωμές προς αυτές, όπως επίσης και θα στηριχτούν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, οι παροχές στον κοινωνικό τουρισμό, όπως επίσης θα υπάρχει στήριξη της στεγαστικής πολιτικής μέσω της επιδότησης του ενοικίου και της επιδότησης των στεγαστικών δανείων».

Keywords
Τυχαία Θέματα