Έριξε στο καναβάτσο τον ΠΑΟΚ ο Παναιτωλικός

Ο ΠΑΟΚ είχε μείνει στο ματς με την Σάλκε και σε αυτό που έρχεται την προσεχή Τρίτη. Ο Παναιτωλικός, όμως, δεν συγχωρεί και με ορθολογική εμφάνιση και δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-0.

Ο Μπόγιοβιτς στο 28ο λεπτό άνοιξε το σκορ με εύστοχο πλασέ και στο 45ο λεπτό ο Μελισσάς με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Χουμπ Στέφενς

προσπάθησε -με τις αλλαγές- να αλλάξει την εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά το κακό είχε γίνει και η κατάσταση δεν μπορούσε να ανατραπεί.

Στο 87ο λεπτό ο Ιωάννου κέρδισε πέναλτι από τον Κάτσε και ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία για το 3-0. Ο Καμαρά, όμως, αστόχησε από την άσπρη βούλα και δεν έβαλε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (90+ Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (72′ Γοδόι), Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Ιωάννου, Μπόγιοβιτς (78′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπελόν

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Κίτσιου, Βίτορ, Λόπεθ, Τζιόλης (68′ Γεωργιάδης), Κάτσε, Στοχ, Λούκας, Ολίσε (46′ Σαλπιγγίδης), Νέτσιντ (46′ Αθανασιάδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα