Ερημώνουν οι πίστες – Κατεβαίνει το ένα σχήμα μετά το άλλο

Για αρχή ήταν το σχήμα Κοκκίνου-Γονίδης- Καλλή στην Ιερά οδό που έκλεισε ύστερα από δυο μόλις μέρες παραστάσεων στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη. Την απάντηση στο γιατί την έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης λέγοντας το αυτονόητο « δεν είχαμε κρατήσεις».

Όσον αφορά το Νότη Σφακιανάκη και το μαγαζί «Εναστρόν», σήμερα ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας τους. Ύστερα από 4 βδομάδες λειτουργίας οι εμφανίσεις του Νότη στο συγκεκριμένο κέντρο αποτελούν παρελθόν.

Κρίση φαίνεται να επικρατεί και

στο σχήμα Θεοδωρίδου- Ρόκκος – Μαρτάκης στο «Κέντρο Αθηνών» που σκοπεύουν να μειώσουν τις εμφανίσεις τους από τις δυο μέρες τη βδομάδα σε μία.

Έχοντας αντιληφθεί ότι ο όρος «μπουζούκια» αλλάζει σταδιακά τα σχήματα Βίσση- Ρέμος στο «Pantheon Arena» και Πρωτοψάλτη- Αρβανιτάκη στο Διογένη κέρδισαν το στοίχημα. Ξηλώνοντας τα τραπέζια και βάζοντας θεατρικές καρέκλες γέμισαν τα ταμεία ασχέτως αν οι ίδιοι δέχθηκαν να μειώσουν τα κασέ τους.

Από την άλλη μεριά βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που καταφέρνουν να «γεμίζουν» κάθε βράδυ. Ο Παντελής Παντελίδης με την Πάολα που εμφανίζονται στο « Teatro» και κάθε βράδυ γίνεται το αδιαχώρητο φαίνεται να είναι οι «νικητές» της φετινής σεζόν.

Εντυπωσιακό είναι όμως και το comeback της Καίτη Γαρμπή στο «Φωταέριο» που μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη γεμίζουν ασφυκτικά κάθε βράδυ.

Τα μεγάλα ονόματα ο κόσμος δείχνει να τα σνομπάρει και να οδηγείται σε μουσικά κλαμπ, όπως στο «Acro» που τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης η σε μικρές μουσικές σκηνές.

Δεν είναι τυχαίο που σκίζει ο Πάνος Μουζουράκης και ο Θάνος Αλευράς με το Burlesque στο Σταυρό του Νότου.

Το τρίπτυχο λουλούδια-άφθονο αλκοόλ-πρώτο τραπέζι πίστα θεωρείται πια παρωχημένο, ξεπερασμένο και απωθεί τους θαμώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα