ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών, που επιτέθηκαν και σκότωσαν Ιρακινό υπήκοο στην οδό Αναξαγόρα 17 στο κέντρο της Αθήνας.

Ο τραυματίας έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο γύρω στις 4:30 και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου την 13.15 ώρα κατέληξε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δράστες είναι πέντε άτομα, που επέβαιναν σε τέσσερεις μοτοσικλέτες και λίγο πριν, στην ίδια περιοχή, είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Ρουμανίας

και Μαρόκου, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας έσπευσε να εκφράσει την θλίψη του για το συμβάν και δήλωσε ότι «η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν». Τέλος, ζήτησε ήδη από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα