ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

ΚΚΕ και Δημοκρατική Συμμαχία απάντησαν με σκληρή γλώσσα απέναντι στις σημερινές τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Το ΚΚΕ, απαντώντας στην κριτική που άσκησε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κατά του κόμματος και της Γ.Γ. Αλέκας Παραρήγα έβγαλε

ανακοίνωση, η οποία λέει, μεταξύ άλλων: «Για να καλύψει τις κωλοτούμπες της η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για την κυβέρνηση που ονειρεύεται, είχε το θράσος να διαστρεβλώσει ακόμα και το Πρόγραμμα του ΚΚΕ που ξεκάθαρα ορίζει συμμετοχή του ΚΚΕ μόνο σε κυβέρνηση που παλεύει ενάντια στα μονοπώλια και για αποδέσμευση από την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Με τον λάτρη της Ε.Ε., ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ το χωρίζει χάσμα στο σήμερα και όχι μόνο στο μέλλον».

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμμαχίας της Ντόρας Μπακογιάννη, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι επί μία και πλέον ώρα στη διακαναλική συνέντευξη τύπου που παραχώρησε έκανε λόγο για «προοδευτική διακυβέρνηση».

«Εάν εκλεγεί, μας είπε, την άλλη μέρα θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση. Δύο ερωτήματα αρκούν. Πρώτον που θα βρει τα δισεκατομμύρια που χρειάζονται για να μην χρεοκοπήσει η χώρα και να μην επιστρέψει στο 1950. Δεύτερον από πότε θεωρείται ”προοδευτική διακυβέρνηση” η συνεργασία που προτείνει στο ΚΚΕ που μόλις πρόσφατα επαναβεβαίωσε το θαυμασμό για τη Βόρεια Κορέα όπου ως γνωστόν 2 εκατομμύρια εργαζόμενοι πέθαναν από την πείνα. Αν σε αυτά προσθέσουμε και την αποδοχή του κ. Καμμένου ως συνοδοιπόρου στις ανεδαφικές εξαγγελίες, τότε οι Έλληνες πολίτες καταλαβαίνουν τι αντιλαμβάνεται ο κ. Τσίπρας ως προοδευτική διακυβέρνηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Θ. Ζορμπάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα