ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Η Β. ΣΤΑΜΑΤΗ

18:10 1/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Έκκληση στην διευθύντρια των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού να μεριμνήσει για το πρόβλημα υγείας της Βίκυς Σταμάτη έκανε με επιτολή του ο συνήγορός της Βασίλης Χειρδάρης, καθώς όπως ισχυρίζεται «αντιμετωπίζει άμεσο και μεγάλο κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή της».

Σύμφωνα, πάντως με το συνήγορο της συζύγου του πρώην υπουργού, η ιατρός που την εξέτασε χθες, μετά τα λιποθυμικά επεισόδια κατέληξε στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται «επείγουσα ψυχιατρική εκτίμηση».

Συγκεκριμένα, στην ειστολή του ο κ. Χειρδάρης αναφέρει:

«Είμαι ο συνήγορος υπεράσπισης και πληρεξούσιος Δικηγόρος της

κας Βασιλικής Σταμάτη. Έλαβα σήμερα τηλεφωνήματα από την πελάτισσά μου η οποία εκδηλώνει την εντονότατη ανησυχία της για την σοβαρή επιδείνωση της υγείας της χθες και πολύ περισσότερο σήμερα.

Επισημαίνω ότι η κ. Σταμάτη εξετάστηκε από την Ιατρό κα Καρατζά χθες 31/07/2012, η οποία απεφάνθη ότι χρειάζεται επείγουσα ψυχιατρική εκτίμηση.

Μετά τα παραπάνω θα σας παρακαλέσω να επιληφθείτε ΑΜΕΣΑ, ώστε να επιλυθεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κας Σταμάτη, δεδομένου ότι όπως μου ισχυρίστηκε η ίδια, υπάρχει άμεσος και μεγάλος κίνδυνος για την υγεία και την ζωή της».

Keywords
Τυχαία Θέματα