Επικίνδυνη αποστολή στη χώρα των Βάσκων

Η δυσκολία της αναμέτρησης εντοπίζεται κυρίως σε δύο παράγοντες. Αφενός στην ποιότητα και την αξία του αντιπάλου, ο οποίος ειδικά μέσα στην έδρα του, μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και αφετέρου στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ο Έλληνας κόουτς τόνισε ότι η παρουσία του Στεφάν Λάσμε είναι και πάλι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με το βαθμό ετοιμότητας του Ρόκο Ούκιτς. Αμφότεροι δεν προπονήθηκαν τις τελευταίες ημέρες λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και έχασαν έδαφος σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Όπως

και να έχει πάντως, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για τη νίκη διότι δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παρουσία του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εκτός αυτού, μία πιθανή επιτυχία επί ισπανικού εδάφους θα ανεβάσει σίγουρα την ψυχολογία στο πράσινο στρατόπεδο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η Μπασκόνια από την πλευρά της θέλει να επιβάλλει το δικό της ρυθμό μέσα στο σπίτι της εκμεταλλευόμενη τους …μπελάδες του Παναθηναϊκού. Οι Βάσκοι άλλωστε δεν ξεχνούν ότι στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκαν με σχεδόν κάτω τα χέρια αντιμετωπίζοντας οι ίδιοι τότε πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα