«Επί της διαδικασίας και όχι επί της ουσίας η απάντηση Βενιζέλου»

12:40 6/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Η Μαριλένα Κοππά χαρακτήρισε κίνηση προσωπικής και πολιτικής ευθιξίας την απόφασή της να παραιτηθεί από επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ. «Τελευταία κόκκινη γραμμή είναι η αξιοπρέπεια», είπε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του «Σκάι». Πρόσθεσε, πάντως, ότι θα συνεχίσει να μάχεται στις γραμμές του ΠΑΣΟΚ για το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών.

«Δεν θέλω να ερμηνεύσω τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ή

τις προθέσεις του», δήλωσε η Μαριλένα Κοππά, αλλά απάντησε σε όσα ισχυρίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε επιστολή που της απηύθυνε. Αρνήθηκε ότι έδωσε την επιστολή παραίτησή της πρώτα στα ΜΜΕ και μετά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι την παρέλαβαν οι συνεργάτες του Ευαγ. Βενιζέλου στις 9 χθες το πρωί. «Δεν καταλαβαίνω γιατί μου απάντησε με διαδικαστικά επιχειρήματα και όχι επί της ουσίας», πρόσθεσε και επανέλαβε πως η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων έληξε πριν οι ευρωβουλευτές μπορέσουν να καταθέσουν τις δικές τους.

Παράλληλα, σημείωσε ότι οι ευρωβουλευτές προσπάθησαν να μιλήσουν με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να δοθεί δημοσιότητα στο θέμα.

Διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν να αποκλειστούν οι ευρωβουλευτές, «όταν κάθε ελληνικό θέμα είναι ευρωπαϊκό θέμα και όταν λέμε ότι είμαστε ένα ευρωπαϊκό σοσιαλίστικό κόμμα».

Τέλος, η Μαριλένα Κοππά απάντησε στο ερώτημα αν οι ευρωβουλευτές αποκλείστηκαν από τα όργανα επειδή είναι «Παπανδρεϊκοί». Αποκάλεσε απαξιωτικό τον διαχωρισμό σε «Βενιζελικούς» και «Παπανδρεϊκούς», επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν αυτές οι διαιρέσεις. «Είμαστε στρατευμένοι για το καλύτερο για τη χώρα και την παράταξη», υπογράμμισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα