«Ενοχλείται ο ΣΥΡΙΖΑ από τις αλήθειες του πρωθυπουργού»

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σήμερα δριμεία επίθεση στον κ. Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την ομιλία του στο Πολιτικό Συμβούλιο της Ν.Δ. κατά την οποία έκανε έμμεση επίθεση στο κόμμα της αντιπολίτευσης, κινούμενος στη λογική των δύο άκρων λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Παραβιάσεις της νομιμότητας δεν έγιναν μόνον από τη Χρυσή Αυγή, αλλά και από άλλους» και

πως «Εγκληματική βία δεν ασκήθηκε μόνο στο Πέραμα, ασκήθηκε και στον εμπρησμό της Μαρφίν» .

Ακόμη έκανε αναφορές στα επεισόδια στις Σκουριές για να συνεχίσει με την επισήμανσή ότι στο «δημοκρατικό τόξο» ανήκουν τα κόμματα της «δημοκρατικής ευθύνης. Εάν θέλει ένα κόμμα να θεωρείται κόμμα δημοκρατικής ευθύνης θα πρέπει να συμφωνεί στη τήρηση της νομιμότητας και των θεσμών» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σκληρή κατηγορώντας ότι «φλέρταρε και με την ιδέα της συγκυβέρνησης με τη Χρυσή Αυγή», ενώ του επέρριψε ευθύνες για συγκάλυψη στην υπόθεση της Μαρφίν.

Νέα Δημοκρατία: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μάθει να ακούει αλήθειες

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται όταν λέγονται αλήθειες. Λυπούμαστε αλλά πρέπει να συνηθίσει να τις ακούει» αναφέρει με ανακοίνωσή της η Ν.Δ. απατώντας στο κόμμα της αντιπολίτευσης και συνεχίζει: «Ο Πρωθυπουργός είπε αλήθειες που τις γνωρίζουν όλοι. Είπε αυτονόητα πράγματα για κάθε δημοκρατική κοινωνία: ότι η δημοκρατική νομιμότητα πρέπει να διαφυλάσσεται από όλους. Ότι η βία είναι απαράδεκτη σε κάθε της μορφή. Ότι δεν υπάρχει καλή και κακή βία! Τι από όλα αυτά ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ; Μηδενική ανοχή στη βία και στην παρανομία! Η κοινωνία αυτό θέλει. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αρχίσει να συνηθίζει με την ιδέα…

Και κάτι ακόμα. Μέσα στην πολυπραγμοσύνη του ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως δεν γνωρίζει ότι ήδη έγιναν συλλήψεις και η Δικαιοσύνη παρέπεμψε να δικαστούν ενώπιον του εφετείου κακουργημάτων οι κατηγορούμενοι για τις δολοφονίες της Marfin» καταλήγει η ανακοίνωση της Ν.Δ.

Keywords
Τυχαία Θέματα