Ένας «ΠΑΣΟΚογενής» υπερασπίζεται τον Λαφαζάνη

Επ’ αυτού ρωτήθηκε ο «ΠΑΣΟΚογενής» Γιάννης Μιχελογιαννάκης σε κανάλι του Ηρακλείου και έσπευσε να… υπερασπιστεί τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, καίτοι οι «ΠΑΣΟΚογενείς» με την «Αριστερή Πλατφόρμα» δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Και, κάνοντας μία εκτενή ανάλυση, εξήγησε στους κρητικούς ψηφοφόρους του τί ακριβώς ήθελε να πει η εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ με το άρθρο στο iskra.gr. H εμβριθής ανάλυση του Γιάννη Μιχελογιαννάκη έχει ως εξής:

«Δυστυχώς, η πολιτική των μνημονίων έχει οδηγήσει την

Ελλάδα σε ανθρωπιστική κρίση.

Όταν λοιπόν τα κόμματα τα οποία ευθύνονται για την εισαγωγή της Ελλάδας στην μνημονιακή της εποχή, τα οποία έχουν ονοματεπώνυμο αλλά δυστυχώς δεν έχουν ακόμα αναλάβει έμπρακτα τις ευθύνες τους απέναντι στο λαό.

Όταν ο απλός πολίτης δεν έχει δει ακόμα την καταδίκη των ατόμων και των κομμάτων που τον έφτασαν στην εξαθλίωση.

Όταν τα κόμματα αυτά καταργούν την ίδια την κοινοβουλευτική δημοκρατία, με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, με νομοθετικά διατάγματα, με νομοσχέδια τα οποία έρχονται με τη μορφή του κατεπείγοντος, νομοσχέδια με ένα άρθρο, με ακύρωση ακόμα και της ώρας του Πρωθυπουργού αλλά και με την συνεχιζόμενη τακτική των Υπουργών να μην απαντούν σε βουλευτές.

Όταν ακόμα και απλές προσφυγές πολιτών καταλήγουν στο να αποδεικνύουν αντισυνταγματικότητα των νόμων.

Όταν τα ενοχικά κόμματα έχουν δείξει επικίνδυνη ανοχή σε παρόμοια φαινόμενα, όπως τα 32 περιστατικά που καθυστερημένα στέλνουν σήμερα στη δικαιοσύνη.

Όταν έκλειναν το μάτι στην ανοχή της αστυνομίας, της δικαιοσύνη, την ανοχή των ΜΜΕ που εξοικείωναν τον κόσμο με τέτοιου είδους πολιτικές.

Όταν λοιπόν όλα αυτά συνέβαιναν και συμβαίνουν, τότε ποιό δημοκρατικό και συνταγματικό τόξο είναι αυτό που περιλαμβάνει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ;

Αυτό το διαχωρισμό ήθελε να δείξει το άρθρο και τίποτε άλλο.»

Keywords
Τυχαία Θέματα