Ένας εισαγγελέας για το Φεστιβάλ Αθηνών

Η διοίκηση του Φεστιβάλ φέρεται να έχει προβεί σε δαπάνες πολλών εκατομμυρίων ευρώ, αλλά  δεν ελέγχονται από πουθενά, σύμφωνα με τον κ. Καρχιμάκη.

Σύμφωνα με τα επίμαχα  στοιχεία ο φετινός προϋπολογισμός του Φεστιβάλ, ανήλθε σε 3,6 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχουν πολλές χορηγίες από ιδιώτες, όπως ενός έλληνα της ομογένειας ο οποίος ανέλαβε να καλύψει μέρος των εξόδων των δυο πιο ακριβών παραγωγών.

Ωστόσο ο κ. Καρχιμάκης

κατήγγειλε ότι «δέκα εκατομμύρια ευρώ φέρεται να δαπανώνται ετησίως με αδιαφάνεια», υποστηρίζοντας πως  δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στις δαπάνες, ενώ όπως λέει  «δεν αναρτώνται συστηματικά στη Διαύγεια οι αποφάσεις του συνόλου των δαπανών, ούτε και των υπηρεσιακών μεταβολών, παρά ελάχιστες επουσιώδεις για ξεκάρφωμα».

«Η διοίκηση εξαφανισμένη κάνει τουρισμό με έξοδα του φεστιβάλ και οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ και οι περίεργες αναθέσεις σε πρώτο πλάνο», ανέφερε χαρακτηριστικά καλώντας τον οικονομικό εισαγγελέα να διενεργήσει έλεγχο.

Ο  εισαγγελικός λειτουργός , όπως αποδείχθηκε, έλαβε το μήνυμα και έδωσε άμεσα εντολή για τη διενέργεια διαχειριστικούς ελέγχου.

Keywords
Αναζητήσεις
σδοε φεστιβαλ αθηνων
Τυχαία Θέματα