Ένα βανάκι για τους σταρ του Χόλιγουντ

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν υπάρχει ούτε ίχνος από το κανονικό επαγγελματικό βαν. Τους επιβάτες τους υποδέχονται χειροποίητα δερμάτινα καθίσματα με σύστημα μασάζ για τη μέση και την πλάτη, ενώ προβλέπεται μεταξύ άλλων μία κουζινίτσα με καφετιέρα εσπρέσο και ψυγείο και σαλόνι-κρεβατοκάμαρα με τηλεόραση LCD.

Στον εξοπλισμό του μπαρ περιλαμβάνονται κρυστάλλινα ποτήρια και η τουαλέτα με την ντουζιέρα διαθέτει μαρμάρινο πάτωμα και επίχρυσο νιπτήρα, ενώ υπάρχει και μία ντουλάπα για

ρούχα. Εννοείται, ότι έχει προβλεφθεί ένα διαχωριστικό μεταξύ της καμπίνας του οδηγού και του θαλάμου επιβατών, ενώ οι περίεργες ματιές αντιμετωπίζονται κατεβάζοντας απλώς τα στόρια.

Μετατροπέας του Mercedes Sprinter είναι η εταιρεία Lexani Motorcars από την Κορόνα της Καλιφόρνια. Στη λίστα των πελατών της υπάρχουν σταρ του Χόλιγουντ, διάσημοι αθλητές και υψηλόβαθμα στελέχη του κρατικού μηχανισμού. Γιαυτόν τον λόγο, όλες οι μετατροπές της συμπεριλαμβάνουν και τη θωράκιση των οχημάτων.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας δεν αποκαλύπτουν, πόσο κοστίζει ένα τέτοιο βανάκι με το κλειδί στο χέρι, ακούγεται όμως ότι οι τιμές ξεκινούν από περίπου 340.000 ευρώ. «Φιλοδώρημα» για τον Κλούνεϊ και την παρέα του.

(Πηγή: Autoreport.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα