Ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς

Την ίδια ποινική μεταχείριση επιφύλαξε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων για την αδελφή του Νότα. Και οι δύο σε λίγη ώρα θα είναι και πάλι ελεύθεροι με την υποχρέωση να πληρώσουν ως εγγύηση 2.000 ευρώ ο καθένας ως εγγύηση και επιπλέον με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Το δικαστήριο τους έκρινε ενόχους με τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου και της επιδίωξης να άρουν τις συνέπειες της αξιόποινης πράξης τους, καθώς – όπως είναι γνωστό – έχουν προσφέρει στο δημόσιο ακίνητο στην Κάντζα Αττικής που υπερκαλύπτει τις οφειλές

των 17 εκατομμυρίων που έχουν.

Ο Λάκης Γαβαλάς απολογούμενος αναφέρθηκε στην πρόσφατη δικαστική περιπέτεια που είχαν οι συνάδελφοί του Ντόλτσε και Καμπάνα, οι οποίοι- όπως είπε- αυτή την ώρα βρίσκονται στην Ελλάδα και κάνουν διακοπές με το κότερό τους.

Υποστήριξε ακόμα ότι ο ίδιος εισέφερε στο δημόσιο από το πόστο του, καθώς είναι από εκείνους που έφεραν το Life -Style και βεβαίως επικαλέστηκε το γεγονός ότι έχει προσφέρει το ακίνητό του υπέρ του ελληνικού δημοσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα