Ελαμψε η Κόστα Ρίκα του Κάμπελ

Με γκολ και ασίστ από τον άσο του Ολυμπιακού Τζόελ Κάμπελ η Κόστα Ρίκα νίκησε 3-1 την Ουρουγουάη και έκανε τη μεγάλη έκπληξη.

Το γκολ-πέναλτι του Καβάνι στο 24ο λεπτό και η εικόνα της Κόστα Ρίκα στο πρώτο ημίχρονο έδειχναν ότι η αξιόμαχη Ουρουγουάη θα φτάσει σε μία άνετη επικράτηση. Όλα όμως ήρθαν τούμπα στο δεύτερο μέρος και σε αυτό βοήθησε η γρήγορη ανατροπή του γκολ

Αρχικά,

στο 54ο λεπτό ο -γνωστός από τη θητεία του στον Ολυμπιακό- Κάμπελ με ωραίο σουτ ισοφάρισε για την Κόστα Ρίκα και τέσσερα λεπτά μετά ο Ντουάρτε έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του αφήνοντας... ξερούς τους Ουρουγουανούς. Τον θρίαμβο της Κόστα Ρίκα οριστικοποίησε ο Ουρένια στο 85', ενώ στις καθυστερήσεις ο Μάξι Περέιρα άφησε την Ουρουγουάη με 10 παίκτες μετά από αντιαθλητικό χτύπημα στον Κάμπελ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Λουγκάνο, Γκοντίν, Μαρτίν Κάσερες, Αρέβαλο Ρίος, Γκαργκάνο (60' Άλβαρο Γκονσάλες), Στουάνι, Κριστιάν Ροντρίγκες, Φορλάν (60' Λοδέιρο), Καβάνι.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (5-4-1): Κέιλορ Νάβας, Γκαμπόα, Ντουάρτε, Τζανκάρλο Γκονσάλες, Ουμάνια, Τζούνιορ Ντίας, Μπόρχες, Τεχέδα, Μπράιαν Ρουίς, Μπολάνιος, Κάμπελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα