Εκτός ορίων η σύγκρουση Μώραλη – Μιχαλολιάκου

Μνήμες από το παρελθόν και τη σκληρή σύγκρουση φατριών στον Πειραιά θυμίζει η αντιπαράθεση μεταξύ του απερχόμενου Δημάρχου Β. Μιχαλολιάκου και του υποψήφιου Γ. Μώραλη, των δύο δηλαδή που αναμετριούνται στο δεύτερο γύρο της Κυριακής.

Ο κ. Μιχαλολιάκος επανήλθε στις καταγγελίες του, ενώ ο Γιάννης Μώραλης απέρριψε όσα λέγονται περί τραμπουκισμών και αθέμιτων μεθόδων ως ψευδή. Την ίδια στιγμή, ο Δήμαρχος Πειραιά

άφηνε να εννοηθεί ότι έχει ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός για όσα γίνονται στο Λιμάνι ενώ και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδ. Δρίτσας, με τη σειρά του, κάνει λόγο για εισβολή εκ μέρους του συνδυασμού Μώραλη.

Πέραν της δυναμικής που δημιουργεί η πρωτιά Μώραλη, την οποία δεν είχαν διαγνώσει οι δημοσκοπήσεις, ο δημαρχιακός θώκος θα κριθεί από τη στάση που θα κρατήσουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, αν δηλαδή θα απέχουν ή αν θα ψηφίσουν υπέρ ενός εκ των δύο μονομάχων. Κατά πληροφορίες, ο κ. Δρίτσας τάσσεται εμμέσως πλην σαφής υπέρ της στήριξης Μιχαλολιάκου, καθώς οι δυό τους βρέθηκαν στην ίδια πλευρά έναντι του κ. Μώραλη. Στον αντίποδα, η προσέγγιση που φέρεται να υπάρχει μεταξύ Κουμουνδούρου και του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος και δήλωσε ότι θα ψήφιζε... ΣΥΡΙΖΑ, καθιστά παρακινδυνευμένη κάθε πρόβλεψη.

Μόνο βέβαιο είναι πώς οι εικόνες αντιπαράθεσης και προπηλακισμών που καταγράφηκαν την Κυριακή, και οι οποίες κατά τους Μιχαλολιάκου – Δρίτσα αποδίδονται σε οργανωμένα στελέχη της πλευράς Μώραλη, δεν αποκλείεται να επαναληφθούν και, μάλιστα, με ένταση στο δεύτερο γύρο καθώς είναι σαφές πώς η πλευρά Μιχαλολιάκου θα επιδιώξει να αποτρέψει τη δημιουργία εικόνας κυριαρχίας από την πλευρά του αντιπάλου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα