«ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ, ΟΧΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ»

«Ο κόσμος που μας στήριξε δεν μας είπε να μπούμε στην κυβέρνηση, να ρίξουμε μια ματιά και να φύγουμε», δηλώνει ο Φώτης Κουβέλης τονίζοντας παράλληλα ότι διαψεύστηκαν όσοι χαρακτήρισαν τη ΔΗΜΑΡ «παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ». 

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία», ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ερωτηθείς για τα μέτρα των 11,5 δισ. τονίζει χαρακτηριστικά: «Προσπαθούμε και σε μεγάλο βαθμό το πετυχαίνουμε, να κινηθούμε

μέσα στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας και ταυτοχρόνως να εξασφαλίσουμε το μείζον που είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ. Το τελικό αποτέλεσμα θα δείτε ότι είναι ικανοποιητικό, παίρνοντας βέβαια πάντα υπόψη την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα και το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι συγκεκριμένη εναλλακτική πρόταση απλώς δεν υφίσταται».

Ο κ. Κουβέλης υπογραμμίζει πως μέλημα του κόμματός του είναι η προστασία των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων, ενώ αναφορικά με το μέτρο της εφεδρείας επαναλαμβάνει ότι ήταν αναποτελεσματικό και υποστηρίζει ότι γίνεται προσπάθεια, οι δύσκολες λύσεις να είναι και δίκαιες.

Ερωτηθείς για τα κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων και εγκληματικότητας, τονίζει την ανάγκη εφαρμογής του νόμου και δηλώνει: «Τα ρατσιστικά εγκλήματα είναι τα χειρότερα, για τα οποία δεν μπορεί να υπάρξει ίχνος ελαφρυντικού».

Keywords
Τυχαία Θέματα