«Έφυγε» ο Γιώργος Γεράκης

07:41 6/8/2013 - Πηγή: Matrix24

Χτυπημένος από την επάρατη νόσο, και μετά από πολύμηνη μάχη, έχασε τελικά το «στοίχημα», ανήσυχος μέχρι την τελευταία στιγμή για τα κοινά και το μέλλον της χώρας, αλλά και της πόλης που λάτρεψε.

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη και απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, από τα μαθητικά του χρόνια ακόμα άρχισε τη δημόσια, κοινωνική και πολιτική δράση του. Και αν στην Αθήνα,

έγινε γνωστός, ως γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Κεντρική Μακεδονία και ως δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκης» στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης του 2010, οι συμπατριώτες του τον γνώριζαν καλά και τον τιμούσαν συχνά με την ανάδειξή του σε διάφορα πόστα, από τον σύλλογο Μηχανολόγων της Πολυτεχνικής του ΑΠΘ ως την προεδρία της Έ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Τα θερμά συλλυπητήρια όλων των στελεχών του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε στην οικογένειά του με δήλωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο σεμνό και ακούραστο που αγωνίστηκε με συνέπεια για τις ιδέες και τους στόχους της δημοκρατικής παράταξης και έφυγε άδικα και πρόωρα από κοντά μας. «Θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα