«Έδιωξα τη γυναίκα μου από το κρεβάτι για να κοιμηθώ με το όπλο μου»!

Πρόκειται για σενάριο «προβοκάτσιας με σκοπό να εξολοθρευτεί η Χρυσή Αυγή, η οποία απογειώνεται στις δημοσκοπήσεις».

Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι στους διαλόγους τους που καταγράφηκαν από την Αντιτρομοκρατική, χρυσαυγίτες αναφέρονται ακριβώς σε σχέδιο να διαδώσουν ότι ο δολοφόνος Ρουπακιάς ήταν… αριστερός, όπως γράφουν «Τα Νέα».

Μιλώντας στον Ζαν-Μπατίστ Νοντέ, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υπερασπίζεται την οπλοκατοχή και εκφράζει απερίφραστα και ο ίδιος την αδυναμία του για τα όπλα. «Κι εγώ έχω ένα συλλεκτικό Winchester, το όπλο των καουμπόηδων. Μου αρέσει τόσο πολύ ώστε την ημέρα που το αγόρασα έδιωξα τη γυναίκα μου από το κρεβάτι για να κοιμηθώ μαζί του!» είπε και πρόσθεσε: «Εγώ προσωπικά, όταν επιστρέφω στο σπίτι μου, τα χαϊδεύω, τα αγαπώ. Ποιος άνδρας που έχει υπηρετήσει στον ελληνικό Στρατό δεν αγαπά τα όπλα».

Όσο για το πώς κρίνει την προφυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, ο δικηγόρος Μιχάλης Αρβανίτης επιλέγει τη σύγκριση με το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας (την οποία η Μαρίν Λεπέν έχει απορρίψει κατηγορηματικά). «Εάν κάποιος διατεινόταν ότι ανήκε στο Εθνικό Κόμμα και σκότωνε έναν άνθρωπο, θα πήγαινε στη φυλακή η κυρία Λεπέν;».

Keywords
Τυχαία Θέματα