Δοκιμασία στη Μάλαγα για τον αήττητο Ολυμπιακό

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν δοκιμάσει ακόμα την πικρή γεύση της ήττας και φυσικά ουδεμία διάθεση έχουν να την δοκιμάσουν στην αποψινή αναμέτρηση με τη Μάλαγα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ταξίδεψε στην Ισπανία χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με την άνεση που προσφέρουν οι πέντε, μέχρι στιγμής, νίκες που έχουν καταστήσει τον Ολυμπιακό απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου του.

Είναι σαφές πάντως ότι στα τελευταία παιχνίδια της Ευρωλίγκας οι

Πειραιώτες δεν έπεισαν με την απόδοσή της. Στην Τοσκάνη κόντρα στη Σιένα οι παίκτες του Μπαρτζώκα έπαιξαν όσο ακριβώς χρειαζόταν για να πάρουν τη νίκη ενώ στο ΣΕΦ εναντίον της Ζιελόνα Γκόρα, ο Ολυμπιακός τα χρειάστηκε για τα καλά και πήρε τη νίκη με το απίθανο τρίποντο του Μάντζαρη.

Κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι η Μάλαγα ο πρωταθλητής Ευρώπης λοιπόν καλείται να αποδείξει ότι το μέχρι στιγμής αήττητο σερί του δεν είναι τυχαίο συνδυάζοντας τη νίκη με καλή απόδοση και ποιοτικό μπάσκετ.

Η ισπανική ομάδα από την πλευρά της ψάχνει τη νίκη στην έδρα της και έχει το σπουδαίο κίνητρο να επικρατήσει του πρωταθλητή Ευρώπης. Ατού της είναι το κοινό της αλλά και ο εξαιρετικός προπονητής της, ο Χοάν Πλάθα, που έχει πάντα ενδιαφέρουσες ιδέες για το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα