«Δίπλα από τους αγρότες βρισκόμαστε όλοι»

17:44 3/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι με την μνηνονιακή πολιτική η κυβέρνηση θέλει «να μετατρέψει τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις της Ελλάδος με το πρόγραμμα Ήλιος, που συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο μνημόνιο, σε φωτοβολταϊκά πάρκα γερμανικών συμφερόντων» και τόνισε: «Να ξέρουν ότι δεν θα τους επιτρέψει ο ελληνικός λαός. Και δεν είναι μόνο οι αγρότες, δίπλα από τους αγρότες βρισκόμαστε όλοι. Βρίσκονται οι εργαζόμενοι, βρίσκονται οι άνεργοι,

βρίσκονται οι συνταξιούχοι, βρισκόμαστε όλοι οι Έλληνες που βλέπουμε να επελαύνει η νέα τάξη πραγμάτων και να εξαθλιώνεται η ελληνική οικογένεια».

Χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα των αγροτών και επέμεινε ότι πρέπει να δοθεί αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες, όσο για τις χρεώσεις της ΔΕΗ τόνισε: «Δεν μπορεί να απαλλάσσονται οι μεγάλες βίλες και οι συγκεκριμένες βιομηχανίες από την καταβολή του ρεύματος και εδώ, που βρισκόμαστε μέσα στον Θεσσαλικό κάμπο, να έρχονται οι αγρότες να αγοράζουν από μόνοι τους μετασχηματιστές για να δουλέψουν τα ποτιστικά και οι πομώνες και να μην έρχεται να κάνει την εγκατάσταση η ΔΕΗ, να μην έχουν ειδικό τιμολόγιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα