Διοικητής και επτά αστυνομικοί σε κύκλωμα ναρκωτικών

Μια μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, το οποίο δρούσε σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ήδη έχουν φτάσει τους επτά οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση, εκ των οποίων δύο διοικητές Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών.

Από τους συλληφθέντες αστυνομικούς ο ένας είναι ο διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Βόλου και οι άλλοι δύο αρχιφύλακες, εκ των οποίων ο ένας υπηρετεί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης

και ο άλλος στο Τμήμα Ασφάλειας Αγρινίου.

Όπως έγινε γνωστό, οι έρευνες για τη δράση του πολυμελούς κυκλώματος ξεκίνησαν πριν από τουλάχιστον δέκα μήνες. Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη τής εγκληματικής οργάνωσης χρησιμοποιώντας τον υπερσύγχρονο κοριό της ΕΥΠ.

Όπως προκύπτει από τις ηχογραφημένες συνομιλίες οι αστυνομικοί είχαν «συναλλαγές» με τους εμπόρους ναρκωτικών, υποσχόμενοι σε αυτούς άλλοτε διάφορες ποσότητες προκειμένου να «εκμαιεύσουν» πληροφορίες για τη δράση άλλων κυκλωμάτων και άλλοτε ευνοϊκές καταθέσεις σε κατηγορουμένους που εμπλέκονταν σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα