ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Με βαριάς μορφής κατάθλιψη νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική γνωστός τραγουδιστής. Μια σειρά άσχημων γεγονότων έφεραν στα όριά του τον καλλιτέχνη, ο οποίος απευθύνθηκε σε ειδικούς για βοήθεια.

Γιατροί βλέποντας την άσχημη κατάστασή του πρότειναν να εισαχθεί σε κλινική για την πιο γρήγορη ανάρρωσή του.

Το διαζύγιό του, αφορμή για να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να πάει να μείνει και να εργαστεί στο εξωτερικό, μέχρι που μια οικογενειακή τραγωδία, η απώλεια ενός δικού του ανθρώπου στις αρχές του καλοκαιριού, τον ανάγκασε

να επιστρέψει.

Ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστή που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90, έφτασε στα όριά του και αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι δικαστικές εκκρεμότητες που είχε και που ακόμα δεν έχουν τακτοποιηθεί, αλλά και πολύ κακή οικονομική του κατάσταση, τον έκαναν να στραφεί για βοήθεια στην πρώην σύζυγό του και μητέρα των δυο του παιδιών. Ωστόσο δεν βρήκε ανταπόκριση και βυθίστηκε στην κατάθλιψη, με αποτέλεσμα τους δύο τελευταίους μήνες να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το θεράποντα ιατρό του, ο τραγουδιστής μπορεί να έχει επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά δε θέλει. Αυτή τη στιγμή, ακολουθεί μια συγκεκριμένη ιατρική αγωγή και δέχεται την φροντίδα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα